Compromesos amb la gent gran

Opinions dels residents
Carrer Ferrer de
Blanes, 32.
08203 SABADELL


el nostre telèfon és el 93 710 94 23Estem per atendre-us   93 710 94 23

El Complex ALLEGRA està format per una Residència de Tercera Edat, els apartaments per Gent Gran VITAMAGNA i un Centre de Dia.
logotip de ISO que dóna accés a la normativa

Vitamagna és un conjunt de 27 apartaments de lloguer amb serveis per persones grans. Oferim als nostres clients : Qualitat de vida, Seguretat i independència.

A Vitamagna els nostres clients son independents, però mai estan sols si ho desitgen. Les confortables zones comuns tenen diversos espais per compartir aficions (jocs, tertúlies, lectura, pel·lícules, converses, manualitats, ...).

L’equip de Coordinació de Vitamagna, a banda de dirigir els diferents professionals que ofereixen activitats (gimnàstica, tallers de memòria, seguiment sanitari, ...), manté contacte diari constant amb tots els clients per atendre qualsevol necessitat.

Vitamagna forma part del Complex Residencial per a gent gran Allegra, però amb un accés, recepció i  funcionament  independents. Que la residència de tercera edat Allegra estigui dins el mateix complex que els apartaments Vitamagna, ens permet oferir la seguretat d’atenció i el servei dels seus professionals en cas que algun client dels apartaments ho necessiti. Ja sigui de forma programada (rehabilitació per fisioterapeuta, seguiment mèdic, ...) o per cobrir alguna urgència les 24 hores del dia i 365 dies a l’any, només premen un botó.

Per què som diferents
Elena Fernadez i Marga Padullés parlant sobre l'alzheimer