Compromesos amb la gent gran

foto de les nostres instal·lacions

La nostra residència

Carrer Ferrer de
Blanes, 32.
08203 SABADELL


el nostre telèfon és el 93 710 94 23Estem per atendre-us   93 710 94 23

El Complex ALLEGRA està format per una Residència de Tercera Edat, els apartaments per Gent Gran VITAMAGNA i un Centre de Dia.
logotip de ISO que dóna accés a la normativa

El Complex està format per la Residència Allegra (161 places) i els Apartaments amb Serveis Vitamagna (27 apartaments de lloguer).

Allegra i Vitamagna estan dissenyats amb criteris diferents i funcionen independentment, però a la vegada comparteixen recursos i la vocació de Compromís amb la Gent Gran.

Allegra s’organitza en 5 àrees residencials o “unitats de convivència” en funció de les necessitats assistencials de cada un dels nostres clients. Cada una disposa de menjador propi, sales d’estar específiques i tots els elements necessaris per desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària.

El Complex Residencial Allegra està ubicat al centre urbà de Sabadell en una zona tranquil·la i ben comunicada, molt a prop del nucli històric i comercial de la ciutat. Allegra està pensat i dissenyat per afavorir el confort i seguretat dels Residents, així com l’eficàcia dels professionals que hi treballen.

Per a més informació visiti el nostre web:  flecha de enllaç www.allegra.es