Compromesos amb la gent gran

Ramon Bedmar
Remei Garcia
Carme Figueres
Mª Antònia Casanovas
per llegir l'opiniò
feu un click
sobre la foto
 
Maria Bernat
Rosa Gadea
Mariano Batalla
Carlota Asensio
Carme Girbau
Antoni Martinez
fotografia de l'opinant

Mª Antònia Casanovas

Junt amb el meu marit Angel Sebastián estem vivint als apartaments Vitamagna des del dia que van obrir. Ens hi trobem molt bé aquí i no estem mai sols ja que hem fet noves amistats.

fotografia de l'opinant

Maria Bernat

Fa 15 anys que soc vídua i vaig residir en uns altres apartaments de Sabadell i desprès en un pis de lloguer però em trobava molt sola. Al conèixer Vitamagna vaig pensar que era la millor opció per mi, perquè continuo gaudint de la meva independència a la vegada que ja no em sento tan sola i estic tranquila al saber que aquí tinc totes les atencions que necessito. La meva vida ha millorat al 100%.

fotografia de l'opinant

Rosa Gadea

Jo vivia sola en una casa de planta baixa i pis. Vaig decidir venir a Vitamagna per no volguer donar cap problema als meus familiars. Aquí m'hi trobo molt bé i he fet noves amistats. Surto molt i sovint vaig a comprar al meu antic barri i quan veig la meva casa, m'ho miro i torno ràpidament cap aquí. Ara ja no tornaria a casa i la solució Vitamagna la recomanaria a qualsevol persona.

fotografia de l'opinant

Mariano Batalla

Sortint d'una operació quirúrgica vaig venir a Allegra per la rehabilitació i un cop recuperat vaig passar als apartaments Vitamagna que és el lloc ideal per una persona com jo. Sempre he viscut sol i aquí hi estic molt bé perquè conservo la meva llibertat, amb la tranquilitat que et dona saber que en cas de necessitat tens tota mena de serveis a la teva disposició.

fotografia de l'opinant

Carlota Asensio

Porto tres anys aquí pero m'han passat rapidísimament i això és lo més gran que Deu m'ha pogut donar. Voldría destacar la qualitat de tots els serveis, la amabilitat del personal i la neteja de tot l'edifici. Aquí coso, canto, faig gimnastica i he rejovenit al menys 10 anys. Els meus veïns no poden ser millors i en Vitamagna em sento molt estimada i els meus fills estàn encantats de que jo estgui aquí.

fotografia de l'opinant

Carme Girbau

Jo abans vivía en un pis molt gran i em trovaba molt sola. Podia haver anat amb els meus fills però no ho vaig voler. Ells saben que aquí a Vitamagna estic molt ben atesa i puc asegurar que aquí m'hi trobo molt bé, hi ha molta nentedat, un servei excel·lent i tothom et tracta molt bé. Fem gimnàsia, taller de memòria i moltes altres activitats. Com abans, continuo sortint cada setmana amb les meves amigues. Conservo la meva independència però amb la seguretat que et dona tenir tota mena de seveis quan els necessites.

fotografia de l'opinant

Antoni Martinez i Carme Badia

Vem ser els primers residents en arribar, amb molt interès per passar a aquesta nova manera de viure. Haviem seguit la construcció de l'edifici des de la primera pedra i ben aviat vem decidir venir aquí on fins i tot hem personalitzat l'apartament amb els nostres mobles i records. Estem molt contents de Vitamagna, tant a nivell de serveis com d'ambient. L'experiència del post-operatori a causa d'una fractura ens va acabar de convencer de que estàvem en el millor lloc possible.

fotografia de l'opinant

Ramon Bedmar

Jo podria estar a casa de la meva filla que viu molt a prop però prefereixo estar aquí tranquil i fer la meva. Entro, surto, si vull em quedo a dinar aquí o me'n vaig a fora o vaig a Barcelona. Aquests apartaments son ideals per una persona sola com és el meu cas., tot i que també hi ha matrimonis amb els que he fet amistat i que també estan molt bé. En cas de necessitat toques l'avisador i de seguida ve la infermera o el metge i això et dona seguretat i tranquil·litat. Em trobo molt bé a Vitamagna i tothom és molt amable, des de les netejadores fins a la coordinadora.fotografia de l'opinant

Remei García

El que m'agrada més és que aquí tinc total llibertat per fer el que vull i entrar i sortir quan vull. El personal de Vitamagna és molt simpàtic i carinyòs. Si et cal alguna cosa, ràpid ho tens solucionat. Sempre estan pendent de si necessites res. A casa meva no dormia pensant en els problemes que tenia i ara aquí no en tinc cap. Això ara és casa meva. Tinc 91 anys i vaig pels 92. Això és perfecte i a totes les persones que m'han vingut a veure els hi ha agradat molt.fotografia de l'opinant

Carme Figueres

Em dona la impressió que aquí estic en un hotel. A casa no estava bé, era molt gran i estava molt sola. Ara estic molt tranquil·la, no tinc cap mal de cap i tinc uns veïns fantàstics amb els que riem, enraonem i compartim activitats. Hi ha un ambient molt agradable que acull a les persones que venen noves. En algun cas que m'he trobat malament a la nit, han vingut de seguida i m'han ajudat. Jo recomanaria Vitamagna a tothom. Encara que tinc 83 anys, aquí, de veritat, m'he fet més jove. 

Opinions sobre Vitamagna

 

Carrer Ferrer de
Blanes, 32.
08203 SABADELL


el nostre telèfon és el 93 710 94 23Estem per atendre-us   93 710 94 23

El Complex ALLEGRA està format per una Residència de Tercera Edat, els apartaments per Gent Gran VITAMAGNA i un Centre de Dia.
logotip de ISO que dóna accés a la normativa